Anti spin behandeling

Last van spinnen? Dolphin Schoonmaakservice b.v. heeft de oplossing. Wij werken uitsluitend met een gif vrij en biologische product. U bent gegarandeerd langdurig verlost van spinnenwebben en insecten. Op deze behandeling wordt 6 maanden garantie gegeven.

Wat houdt behandeling nu eigenlijk in?

We halen de spinnen / insecten voor de behandeling weg met een ragebol en plaatsen deze terug in. een zone waar ze hun web wel kunnen maken en kunnen leven, zonder overlast te veroorzaken, zoals bijvoorbeeld de tuin of een groene zone.

We verwijderen zoveel mogelijk alle webben en spinnennesten /insecten vervuiling van uw huis, tuinhuis, schutting, tuinset, speeltoestellen. Als dat gedaan is behandelen we alle noodzakelijke plekken, dit doen we met een nevelspuit. Na een eindcontrole is de behandeling klaar. Het object is nu langdurig beschermd tegen vervuiling van spinnen en insecten.

Wij werken niet met gif of biocides, wij werken met veilige schoonmaak producten die de ondergrond reinigingen van insecten vervuiling, waaronder spinnenwebben. Zo blijft het schilderwerk en de ondergrond langer mooi en word er veel bespaart op andere onderhoudskosten. Onze producten zijn veilig voor mensen, planten, dieren.
Na een behandeling blijft het behandelde object tot 6 maanden vrij schoon. Op al onze diensten geven wij garantie.

Belangstelling in een offerte?